DSC_2678_edited.png
PROGRAMMA 2022

SUNSATION 40 JAAR

In 2022 viert Sunsation haar 40e editie met een speciaal jubileumprogramma. Daarnaast staan er lopend het jaar verschillende jubileum-activiteiten gepland. Hou onze website en social media kanalen in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

We publiceren hier binnenkort (onderdelen van) het speciale jubileumprogramma.

OPEN-DICHT PODIUM

Wil jij ook eens op het podium staan van Sunsation, dat kan. Op vrijdagavond 17 juni organiseren we traditiegetrouw het Open-Dicht Podium. Je kunt hier je zelf geschreven poëzie of verhalen voordragen. Je krijgt hiervoor 7 minuten podiumtijd. Aanmelden kan eenvoudig door het zenden van een email naar openpodium@festivalsunsation.nl. Vermeld kort informatie over jezelf, je gedichten en wat je verder kwijt wilt.  

OVERNACHTEN & KAMPEREN

We bieden dit jaar weer een overnachtingsmogelijkheid op onze festivalcamping. Overnachten is gratis met tent, caravan of camper. 

De weg naast het Observatorium behoort bij het festivalterrein en wordt gebruikt voor het overnachten in camper en caravan, de tenten kunnen geplaatst op het terrein van het Observatorium. Uiteraard neem je zelf je kampeerspullen mee, wij zorgen voor het eten en drinken en een behaaglijk kampvuur.