2006 Sunsation 4  © Fotostudio Wierd_edited.jpg

JUBILEUMBOEK 'ODE AAN DE ZON'

 

Het unieke festival Sunsation bestaat in 2022 40 jaar. Met deze mijlpaal is Sunsation het oudste culturele festival van Flevoland. In dit kader verschijnt het jubileumboek “Ode aan de zon”. Verschijningsdatum naar verwachting begin februari. Maar nu al voor te bestellen. Dit jubileumboek is mogelijk gemaakt door bijdragen van provincie Flevoland en Prins Bernhard Cultuurfonds.

 

Specificaties: 76 pagina's, full-colour, stijlvol ontwerp, afmeting van 210 x 210 mm, hardcover. 

Def logo_sunsation_40jaar-VJ3 kopiëren_edited.png

Pre-order jubileumboek

Na invullen van onderstaand formulier ontvang je een email met nadere instructies omtrent betaling en levering.

Pre-order prijs: € 22,- + € 4,95 verzending. 

In dit bijzondere boek komt de unieke combinatie van het festival met het landart-object Observatorium van Robert Morris tot uitdrukking. En ook de ruimtelijke werking van het nieuwe land van Flevoland. 

 

“Ode aan de zon” is rijkelijk gevuld met kwalitatief hoogstaand beeldmateriaal, waarmee de historie en voortgang van het festival op een aantrekkelijke wijze in beeld worden gebracht. Er is aandacht voor landelijk bekende dichters die acte de presence gaven bij Sunsation: Johnny van Doorn, Jan Wolkers, Simon Vinkenoog, Gerrit Komrij, Remco Campert, Marieke Lucas Rijneveld, Lieke Marsman e.a. Interviews met onder meer Bart Chabot, Ernst Jansz, oud-Dichter des Vaderlands Tjead Bruinja en Sunsation-oprichter Thom Ummels. 


Het boek ademt de tijdgeest door de jaren heen en vormt tevens een culturele inspiratiebron voor de jonge generatie.  Reserveer nu alvast je exemplaar.

Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je van ons per omgaande een email met betaalinstructies, na ontvangst van je betaling heb je jouw exemplaar gereserveerd. Bij lancering medio februari wordt het boek automatisch per PostNL naar je toegezonden.  

promobeeld 1.jpg

Verkoopadviesprijs € 25,-
Pre-order prijs € 22,-