top of page
2006 Sunsation 4  © Fotostudio Wierd_edited.jpg

JUBILEUMBOEK 'ODE AAN DE ZON'

 

Het unieke festival Sunsation bestaat in 2022 40 jaar. Met deze mijlpaal is Sunsation het oudste culturele festival van Flevoland. In dit kader verschijnt het jubileumboek “Ode aan de zon”. Dit jubileumboek is mogelijk gemaakt door bijdragen van provincie Flevoland en Prins Bernhard Cultuurfonds.

 

Specificaties: 76 pagina's, full-colour, stijlvol ontwerp, afmeting van 210 x 210 mm, hardcover. 

Def logo_sunsation_40jaar-VJ3 kopiëren_edited.png

Bestellen jubileumboek

Na invullen van onderstaand formulier ontvang je een email met nadere instructies omtrent betaling en levering.

Prijs: € 25,- + € 4,95 verzending. 

In dit bijzondere boek komt de unieke combinatie van het festival met het landart-object Observatorium van Robert Morris tot uitdrukking. En ook de ruimtelijke werking van het nieuwe land van Flevoland. 

 

“Ode aan de zon” is rijkelijk gevuld met kwalitatief hoogstaand beeldmateriaal, waarmee de historie en voortgang van het festival op een aantrekkelijke wijze in beeld worden gebracht. Er is aandacht voor landelijk bekende dichters die acte de presence gaven bij Sunsation: Johnny van Doorn, Jan Wolkers, Simon Vinkenoog, Gerrit Komrij, Remco Campert, Marieke Lucas Rijneveld, Lieke Marsman e.a. Interviews met onder meer Bart Chabot, Ernst Jansz, oud-Dichter des Vaderlands Tjead Bruinja en Sunsation-oprichter Thom Ummels. 


Het boek ademt de tijdgeest door de jaren heen en vormt tevens een culturele inspiratiebron voor de jonge generatie.  Reserveer nu alvast je exemplaar.

promobeeld 1.jpg
bottom of page