IMG_2129_edited_edited.jpg
INFORMATIE

SUNSATION 40 jaar

In 2022 viert Sensation haar 40e editie met een speciaal jubileumprogramma. Daarnaast staan er lopend het jaar verschillende jubileum-activiteiten gepland. Hou onze website en social media kanalen in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

Open-Dicht Podium in 2022

Wil jij ook eens op het podium staan van Sunsation, dat kan. Op vrijdagavond 17 juni organiseren we traditiegetrouw het Open-Dicht Podium. Je kunt hier je zelf geschreven poëzie of verhalen voordragen. Je krijgt hiervoor 7 minuten podiumtijd. Aanmelden kan eenvoudig door het zenden van een email naar openpodium@festivalsunsation.nl. Vermeld kort informatie over jezelf, je gedichten en wat je verder kwijt wilt.  

OVERNACHTEN & KAMPEREN

We bieden dit jaar weer een overnachtingsmogelijkheid op onze festivalcamping. Overnachten is gratis met tent, caravan of camper. 

De weg naast het Observatorium behoort bij het festivalterrein en wordt gebruikt voor het overnachten in camper en caravan, de tenten kunnen geplaatst op het terrein van het Observatorium. Uiteraard neem je zelf je kampeerspullen mee, wij zorgen voor het eten en drinken en een behaaglijk kampvuur. 

OBSERVATORIUM ROBERT MORRIS

Het Observatorium is een voorbeeld van landart of landschapskunst: een combinatie van beeldende kunst en architectuur. Deze kunstvorm ontstond eind jaren 60 in de Verenigde Staten. Kunstenaars creëerden bijzondere objecten en plekken met gebruikmaking van het landschap. Het observatorium is in beheer van het Flevo-landschap.

FLEVO-LANDSCHAP

Het observatorium is in beheer van het Flevo-Landschap. Het Flevo-landschap wil de Flevolandse natuur zo goed mogelijk behouden, beschermen en ontwikkelen en tegelijkertijd zorgen dat de bewoners en bezoekers van deze provincie er zo veel mogelijk van kunnen genieten.Bij het onderhouden en ontwikkelen van de natuur heeft de ecologie prioriteit, maar als terreinbeherende organisatie let Het Flevo-landschap ook op het behoud van landschap en cultuurhistorie en waar mogelijk op recreatiemogelijkheden. Functieverbreding van de natuur kan dus alleen als de natuur daar per saldo beter van wordt.

Meer informatie over het Flevo-landschap en haar natuurgebieden en de vele activiteiten tref je via de website van het Flevo-landschap.  www.flevo-landschap.nl

BEREIKBAARHEID

Binnen en rondom dit unieke landschapskunstwerk vindt Sunsation plaats, om hier te komen

gebruik je deze route-beschrijving van Google-Maps. 

HUISREGELS

De belangrijkste regel op ons festival is: Wees lief voor elkaar en heb zoveel mogelijk lol als mogelijk is!  Doe een ander niks aan dat je zelf niet leuk zou vinden. En hou je aan de paar regeltjes die we in

dit document hebben gezet.

PARTNERS

mashup.png