WEDDINGS

Pagina laatst gewijzigd 10nov2021

SUNSATION 40 jaar

In 2022 viert Sensation haar 40e editie met een speciaal jubileumprogramma. Daarnaast staan er lopend het jaar verschillende jubileum-activiteiten gepland. Hou onze website en social media kanalen in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

Open-Dicht Podium in 2022

Wil jij ook eens op het podium staan van Sunsation, dat kan. Op vrijdagavond 17 juni organiseren we traditiegetrouw het Open-Dicht Podium. Je kunt hier je zelf geschreven poëzie of verhalen voordragen. Je krijgt hiervoor 7 minuten podiumtijd. Aanmelden kan eenvoudig door het zenden van een email naar openpodium@festivalsunsation.nl. Vermeld kort informatie over jezelf, je gedichten en wat je verder kwijt wilt.  

OVERNACHTEN & KAMPEREN

We hopen je dit jaar weer een overnachtingsmogelijkheid te kunnen bieden op onze festivalcamping. Overnachten is gratis met tent, caravan of camper. 

De weg naast het Observatorium behoort bij het festivalterrein en wordt gebruikt voor het overnachten in camper en caravan, de tenten kunne geplaatst op het terrein van het Observatorium. Uiteraard neem je zelf je kampeerspullen mee, wij zorgen voor het eten en drinken en een behaaglijk kampvuur. 

OBSERVATORIUM ROBERT MORRIS

Het Observatorium is een voorbeeld van landart of landschapskunst: een combinatie van beeldende kunst en architectuur. Deze kunstvorm ontstond eind jaren 60 in de Verenigde Staten. Kunstenaars creëerden bijzondere objecten en plekken met gebruikmaking van het landschap. Het observatorium is in beheer van het Flevo-landschap.

BEREIKBAARHEID

Binnen en rondom dit unieke landschapskunstwerk vindt Sunsation plaats, om hier te komen

gebruik je deze route-beschrijving van Google-Maps. 

HUISREGELS

De belangrijkste regel op ons festival is: Wees lief voor elkaar en heb zoveel mogelijk lol als mogelijk is!

Doe een ander niks aan dat je zelf niet leuk zou vinden. En hou je aan de paar regeltjes die we in

dit document hebben gezet.

PARTNERS

mashup.png
header_zaterdag.jpg

SUNSATION 40
17 & 18 JUNI 2022