WEDDINGS
LOCATIE

Observatorium Robert Morris

Het Observatorium is een voorbeeld van landart of landschapskunst: een combinatie van beeldende kunst en architectuur. Deze kunstvorm ontstond eind jaren 60 in de Verenigde Staten. Kunstenaars creëerden bijzondere objecten en plekken met gebruikmaking van het landschap. Het observatorium is in beheer van het Flevo-landschap.

BEREIKBAARHEID

Observatorium Robert Morris

Binnen en rondom dit unieke landschapskunstwerk vindt Sunsation plaats, om hier te komen gebruik je deze route-beschrijving

 

Let op: Niet alle navigatiesystemen zijn aangepast aan de nieuwe situatie ivm aanleg Hanzelijn en de nieuwe N307.

Vrijdag  va 16.00 uur

KAMPEREN

Een keer per jaar is het toegestaan om op het Observatorium Robert Morris te kamperen en wel gedurende Festival Sunsation. Ook dit jaar ben je weer van harte welkom met je tent, camper of caravan. Een drankje kun je doen bij de centrale tent of het knapperend kampvuur.

Organisatie

HUISREGELS

De belangrijkste regel op ons festival is: Wees lief voor elkaar en heb zoveel mogelijk lol als mogelijk is! Doe een ander niks aan dat je zelf niet leuk zou vinden. En hou je aan de paar regeltjes die we in dit document hebben gezet.

Organisatie

38 JAAR JONG

Sunsation viert in 2021 haar 39e verjaardag. In de afgelopen 38 jaar hebben vele bekende en (nog) minder bekende artiesten en schrijvers bij ons de zon verwelkomt. Benieuwd? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Organisatie

TICKETS

Tickets heb je bij ons dus niet nodig. Het gehele vrijdag en zaterdag programma is al 38 jaar gratis te bezoeken. Ook het kamperen en gebruik van de toiletvoorzieningen kosten je niets. Na afloop van het programma vragen we slechts een bijdrage naar waardering.

FESTIVAL SUNSATION

17 & 18 SEPT 2021

lelystadlogo.png
FlevoLandschap
flevoland.png
Visit Flevoland