top of page
IMG_2129_edited_edited.jpg
INFORMATIE

SUNSATION 2024

In 2024 viert Sunsation haar 42e editie met een mooi programma. Hou onze website en social media kanalen in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

OPENDICHT PODIUM

Inschrijving voor het OpenDicht Podium 2024 opent begin 2024.

Aanmelding gesloten

OVERNACHTEN & KAMPEREN

We bieden  een overnachtingsmogelijkheid op onze festivalcamping. Overnachten is gratis met tent, caravan of camper. Vrijdag 21 juni 2024 vanaf 16.00 uur is het terrein geopend.

De weg naast het Observatorium behoort bij het festivalterrein en wordt gebruikt voor het overnachten in camper en caravan, de tenten kunnen geplaatst op het terrein van het Observatorium. Uiteraard neem je zelf je kampeerspullen mee. De Bar sluit om 00.00 uur op vrijdag. 

OBSERVATORIUM ROBERT MORRIS

Het Observatorium is een voorbeeld van landart of landschapskunst: een combinatie van beeldende kunst en architectuur. Deze kunstvorm ontstond eind jaren 60 in de Verenigde Staten. Kunstenaars creëerden bijzondere objecten en plekken met gebruikmaking van het landschap. Het observatorium is in beheer van het Flevo-landschap.

FLEVO-LANDSCHAP

Het observatorium is in beheer van het Flevo-Landschap. Het Flevo-landschap wil de Flevolandse natuur zo goed mogelijk behouden, beschermen en ontwikkelen en tegelijkertijd zorgen dat de bewoners en bezoekers van deze provincie er zo veel mogelijk van kunnen genieten.Bij het onderhouden en ontwikkelen van de natuur heeft de ecologie prioriteit, maar als terreinbeherende organisatie let Het Flevo-landschap ook op het behoud van landschap en cultuurhistorie en waar mogelijk op recreatiemogelijkheden. Functieverbreding van de natuur kan dus alleen als de natuur daar per saldo beter van wordt.

Meer informatie over het Flevo-landschap en haar natuurgebieden en de vele activiteiten tref je via de website van het Flevo-landschap.  www.flevo-landschap.nl

BEREIKBAARHEID

Binnen en rondom dit unieke landschapskunstwerk vindt Sunsation plaats, om hier te komen

gebruik je deze route-beschrijving van Google-Maps. 

HUISREGELS

De belangrijkste regel op ons festival is: Wees lief voor elkaar en heb zoveel mogelijk lol als mogelijk is!  Doe een ander niks aan dat je zelf niet leuk zou vinden. En hou je aan de paar regeltjes die we in

dit document hebben gezet.

PARTNERS

mashup.png
bottom of page